ΠΑΦΟΣ: Έκανε το σπίτι του... φυτώριο! - Είχε και σπόρους κάνναβης ο 50χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκανε το σπίτι του... φυτώριο! - Είχε και σπόρους κάνναβης ο 50χρονος

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε μεταξύ των ωρών 3.30μ.μ. – 4.50μ.μ. της Τετάρτης (1/8) με δικαστικό ένταλμα στην οικία 50χρονου στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρία κομμένα φυτά κάνναβης με το ρίζωμά τους ύψους 100-110 εκατοστών, ποσότητα κάνναβης βάρους δύο γραμμαρίων και 88 σπόροι κάνναβης.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 50 και 23 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE