ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο - Άρπαξε φωτιά το σπίτι της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο - Άρπαξε φωτιά το σπίτι της

Ένοικος διαμερίσματος προσπάθησε να κατασβήσει φωτιά που ξέσπασε στην οικία της, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και να μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 15.52 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος (τηγάνι με λάδι) στην κουζίνα διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ηλία Βενέζη στο Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘ Λοχία Σπύρου Τταντή ‘ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.01.

Στην προσπάθεια της ενοίκου να κατασβήσει την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στις Α΄ Βοήθειες για νοσηλεία με ασθενοφόρο της υπηρεσίας ασθενοφόρων.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε μέρος του πάγκου της κουζίνας και έπαθε σοβαρές ζημιές η βαφή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE