ΠΑΦΟΣ: Εισηγούνται επέκταση ωραρίου των καταστημάτων μέχρι τα μεσάνυχτα

ΠΑΦΟΣ: Εισηγούνται επέκταση ωραρίου των καταστημάτων μέχρι τα μεσάνυχτα

Την επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων στην παλιά πόλη της Πάφου εισηγείται ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης, λέγοντας ότι αυτό θα προσελκύσει αυξημένη κίνηση.

Μία αναγκαία ενέργεια από πλευράς των καταστηματαρχών, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης, αποτελεί η λειτουργία των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου από τις 18:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, όπως γίνεται και σε όλα τα ελληνικά νησιά.

Κάλεσε δε τους επιχειρηματίες του εμπορικού κέντρου της Πάφου όπως συντονισμένα επεκτείνουν το ωράριο λειτουργίας τους παραμένοντας ανοιχτοί τη νύχτα.

Με αυτό τον τρόπο, είπε, θα μπορέσουν να οργανωθούν οι ξενοδόχοι αλλά και άλλοι φορείς του τουρισμού ώστε να συμβάλουν στη διοχέτευση του τουρισμού στην παλιά πόλη της Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE