Η τελειομανία του Πιέρου Σωτηρίου – Μαγειρεύει με ακρίβεια – VIDEO

Η τελειομανία του Πιέρου Σωτηρίου – Μαγειρεύει με ακρίβεια – VIDEO

Ακόμα και όταν αποφασίσει να μαγειρέψει ο Πιέρος Σωτηρίου, θα το κάνει με μεθοδικότητα. Το αποτέλεσμα φυσικά τον δικαιώνει. 

Όταν ένας άνθρωπος κάνει πρωταθλητισμό, επιχειρεί καθημερινά να φτάσει το τέλειο. Οπόταν δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω τα γάντια του Πιέρου Σωτηρίου για να ψήσει δύο αυγά στην ηλεκτρτική ψηστέρια που διαθέτει στο σπίτι του στην Κοπεγχάγη. 

O ''chef'' της, όπως τον αποκαλεί η Μαρία Κορτζιά μαγειρεύει με επιμέλεια το γεύμα τους, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, αλλά και ενεργοποιώντας παράλληλα την φαντασία του.

Όπως θα δείτε το πιάτο του Πιέρου φαίνεται τουλάχιστον λαχταριστό. 

Δείτε τον Πιέρο Σωτηρίου κατά την διάρκεια της ετοιμασίας του πιάτου του:

https://www.youtube.com/watch?v=OR9wvJOA3rM&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE