ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον ΑΝΤ1, οι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο αυτό θέαμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δέχονται ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τη φρίκη που αντίκρισαν.
«Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εκπαιδευμένοι, δεν άντεξαν στη θέα των καμένων σορών στο συγκεκριμένο οικόπεδο στο Μάτι. Την επόμενη μέρα ο αρχηγός τους με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν. Του είπα να τους πάρει και να φύγουν και από εκείνη τη μέρα δέχονται ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν το σοκ», είπε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




