Πως θα ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ η Cytavision…

Πως θα ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ η Cytavision…

Δεν νομίζουμε ότι… αιφνιδιάστηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και τα διευθυντικά στελέχη της Cyta, από την ανακοίνωση ενοποίησης δυνάμεων της Prime Tel και Cablenet (EΔΩ λεπτομέρειες). 

Το πιθανότερο να γνώριζαν ήδη τη συμφωνία. Από την πρώτη μέρα που η Cablenet, είχε συμφωνήσει (κυρίως με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση) να γίνει… παίχτης στην προβολή ντόπιων ποδοσφαιρικών αγώνων, είχαν σκάσει μύτη πληροφορίες, ότι θα ξεκινούσαν συζητήσεις για «συγχωνεύσεις». 

Η Cytavision χάνει δυνατά «χαρτιά», όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση, ενώ από το 2019 και η ΑΕΚ αλλάζει «στέγη», αφού συμφώνησε πριν μερικούς μήνες με την Prime Tel. 

Μετακομίζει στην Cyta ή CFA.TV (δηλαδή ΚΟΠ ΤV) από το Καλοκαίρι του 2019 ο Απόλλωνας, αποχωρώντας μετά από πολλά χρόνια από την Prime Tel. Η ΑΕΛ παραμένει στο «μπουκέτο» στη Cytavision. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πως θα… αντεπιτεθεί το συνδρομητικό κανάλι της Cyta, στο κοινό μέτωπο που έστησαν τα οι δυο ιδιωτικές πλατφόρμες. Ίσως μια κίνηση να είναι η δραματική μείωση της τιμής, των προσφερόμενων «πακέτων» στους συνδρομητές, λαμβανομένου υπόψη ότι χάνει και τρεις ομάδες του λεγόμενο BIG-6. 

Έχουν χρόνο να αντιδράσουν, αυτοί που κάνουν κουμάντο και λαμβάνουν αποφάσεις, σε σχέση με τις υπηρεσίες της Cytavision. Επειδή την περίοδο 2018-19, θα ισχύσει το «καθεστώς» των τελευταίων χρόνων. 

Το σημαντικό είναι, οι εξελίξεις που προκύπτουν στα τηλεοπτικά δρώμενα του τόπου, να αποβούν προς όφελος του καταναλωτή. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE