Πρόστιμο «καμπάνα» στον αντίπαλο του Μάρκου Παγδατή – Ξέσπασε στο γήπεδο – VIDEO

Πρόστιμο «καμπάνα» στον αντίπαλο του Μάρκου Παγδατή – Ξέσπασε στο γήπεδο – VIDEO

Ξεπέρασε τα όρια για ακόμη μια φορά ο Γάλλος τενίστας και η ΑΤΡ τον τιμώρησε με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Πρόστιμο €14,200 καλείται να πληρώσει ο Γάλλος πρωταθλητής, Μπενουά Περ, για την ανάρμοστή του συμπεριφορά στον αγώνα με τον Κύπριο τενίστα Μάρκο Παγδατή.

Ο Γάλλος πρωταθλητής του τένις, είναι αρκετά γνωστός στον κόσμο του αθλήματος για τα ξεσπάσματά του στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έπραξε και κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Παγδατή.

Το νούμερο 55 της παγκόσμιας κατάταξης, δέχθηκε ένα δέχθηκε ένα οδυνηρό μπρέικ στο τρίτο σετ της αναμέτρησής του κόντρα στον Κύπριο άσο, όπου τον άφησε πίσω στο σκορ με 5-2.

Το γεγονός δεν χαροποίησε τον Γάλλο τενίστα, όπου κατά την διάρκεια του αγώνα έσπασε τρεις ρακέτες σε πολύ μικρό διάστημα, όπου και τιμωρήθηκε με point penalty από τον διαιτητή.

Πέραν τούτου, οι υπεύθυνοι της ΑΤΡ, του επέβαλαν πρόστιμο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του με τον Κύπριο τενίστα.

Έτσι ο 29χρονος Γάλλος, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 16,500 δολαρίων, κάτι που μεταφράζεται σε 14,200 ευρώ περίπου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE