Το topless story της Παπουτσάκη και της Ρένεση στην παραλία - VIDEO

Το topless story της Παπουτσάκη και της Ρένεση στην παραλία - VIDEO

Το topless story της Παπουτσάκη και της Ρένεση στην παραλία δεν πέρασε απαρατήρητο.

Για ελεύθερο camping με το σύζυγό της έχει πάει η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας επιλέγουν σχεδόν πάντα εναλλακτικές διακοπές και το ίδιο έκαναν και φέτος.

Ταξίδεψαν στην Γαύδο όπου απολαμβάνουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την παρέα τους. Σε αυτήν είναι και η Κλέλια Ρένεση.

Οι δύο φίλες και ηθοποιοί μάλισταν έκανα ηλιοθεραπεία topless δείχνοντας πως δεν έχουν καμία ανασφάλεια για το σώμα τους. Άλλωστε είναι δύο από τις πιο καλλίγραμμες κυρίες της εγχώριας showbiz.

Την αποκάλυψη για το μέρος των διακοπών τους την έκανε η Κλέλια ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Δείτε το σχετικό video του Tlife:

https://www.youtube.com/watch?v=GIqWrwckdfM

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE