ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση οι ιδιοκτήτες του φυτώριου παρανόμων ειδών

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση οι ιδιοκτήτες του φυτώριου παρανόμων ειδών

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν την Πέμπτη (2/7) δύο πρόσωπα ηλικίας 50 και 23 ετών για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Το Δικαστήριο διέταξε την πενθήμερη προσωποκράτηση και των δύο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε την Τετάρτη μεταξύ των ωρών 3.30μ.μ. – 4.50μ.μ. με δικαστικό ένταλμα στην οικία 50χρονου στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρία κομμένα φυτά κάνναβης με το ρίζωμά τους ύψους 100-110 εκατοστών, ποσότητα κάνναβης βάρους δύο γραμμαρίων και 88 σπόροι κάνναβης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE