ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» στη Λάρνακα ΕΠΝΙΞΕ τη Ντάνταλκ

«ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» στη Λάρνακα ΕΠΝΙΞΕ τη Ντάνταλκ

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο »ΑΕΚ Αρένα» με την ΑΕΚ να κερδίζει τη Ντάνταλκ με 3-0.

Η ΑΕΚ έδειξε από την αρχή πως θέλει να ελέγξει τον ρυθμό και να σκοράρει γρήγορα. Αυτό το πέτυχε καθώς στο 13′ ο Τρισκόφσκι μετά από όμορφη κάθετη του Ακοράν τελείωσε υποδειγματικά την φάση για το 1-0. Και κάπου εκεί η ΑΕΚ απαίτησε και το δεύτερο γκολ.

Και ενώ πίεζε, στο 20ο λεπτό ο Τέτε έφυγε πίσω από την άμυνα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ διπλασίασε τα γκολ της Κυπριακής ομάδας. Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η ΑΕΚ από τα πρώτα στάδια της αναμέτρησης.

Το 3-0 ήρθε στο 38′ αφού ο Τρισκόφσκι με διπλή προσπάθεια εντός περιοχής νίκησε τον Ρότζερς.

Καλύτερη σε αυτό το πρώτο 45λεπτο η ΑΕΚ, διεκδίκησε και πήρε αυτό που ήθελε, με τους Ιρλανδούς να είναι επηρεασμένοι από τις καιρικές συνθήκες και να μην έχουν αντίδοτο στην πίεση των κιτρινοπράσινων.

Το 3-0 έμελλε να ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ να ελέγχει την υπόθεση πρόκριση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top