ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 37χρονη - Οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από πολίτες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 37χρονη - Οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από πολίτες

Γυναίκα ηλικίας 37 χρόνων από την Αραδίππου, η οποία φέρεται να οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από πολίτες στους οποίους έκλεινε ταξιδιωτικά πακέτα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καταζητείται από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει αστυνομική πηγή, η 37χρονη, μέσω ταξιδιωτικού γραφείου που διατηρεί στην Αραδίππου έκλεισε καλοκαιρινές διακοπές για δεκάδες άτομα, από τα οποία ζητούσε ολόκληρο το ποσό του εκάστοτε πακέτου.

Ωστόσο, η γυναίκα έκλεινε τις διακοπές δίνοντας μόνο μικρό χρηματικό ποσό και 'απορροφούσε' τα υπόλοιπα.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η 37χρονη οικειοποιήθηκε περίπου 26 χιλιάδες ευρώ ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία το ποσό αυτό αναμένεται να ξεπεράσει τις 80 χιλιάδες.

Περίπου 15 άτομα μετέβησαν την Πέμπτη (2/8) στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και κατήγγειλαν την υπόθεση, ενώ η Αστυνομία αναμένει ότι ο αριθμός αυτός θα πολλαπλασιαστεί, αφού πάρα πολύς κόσμος τηλεφωνούσε για να προβεί σε καταγγελία.
 
Η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης της γυναίκας η οποία και καταζητείται.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE