ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έρευνες σε 'εγκεφάλους' της μάστιγας - Ύποπτοι για διακίνηση αερίου γέλιου

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έρευνες σε 'εγκεφάλους' της μάστιγας - Ύποπτοι για διακίνηση αερίου γέλιου

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε την Πέμπτη (2/8) η Αστυνομία, μετά από ισάριθμες έρευνες σε υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, σε σχέση με υποθέσεις πώλησης αερίου γέλιου.

Η πρώτη έρευνα διενεργήθηκε σε υποστατικό με υπεύθυνη 31χρονη κάτοικο επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 838 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 345 μπαλόνια, 427 χρησιμοποιημένες αμπούλες, τρία κάνιστρα και το χρηματικό ποσό των €184,50.

Η 31χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Την ίδια ώρα, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε περίπτερο, ιδιοκτησία 34χρονου.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα κάνιστρο, 199 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 200 μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €103,95.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».