Θα ήταν αλλιώς στην Αθήνα…

Θα ήταν αλλιώς στην Αθήνα…

Όταν έβαλε γκολ ο Ατρόμητος στο 80′ με τον Μανούσο, μερικοί Απολλωνίστες ίσως να μπήκαν στη διαδικασία να ψάχνουν αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα. 

Όμως η ομάδα του Περιστερίου, δέχθηκε τη «μαχαιριά» από τους Λευκορώσους της Μπρεστ στο 95′, με αποτέλεσμα το εισιτήριο πρόκρισης να κάνει φτερά.  

Αν ο Ατρόμητος ήταν στο δρόμο του Απόλλωνα, εννοείται ότι θα πήγαιναν κάμποσοι οπαδοί της ομάδας στο Περιστέρι. Θα πήγαιναν από μόνοι τους στην Ελληνική πρωτεύουσα. 

Ελκυστικός προορισμός είναι και η Λευκορωσία, αλλά είναι μεγαλύτερο το κόστος, σε σχέση με την Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE