ΠΑΦΟΣ: 36χρονος στο κελί για βραχιόλια και μενταγιόν

ΠΑΦΟΣ: 36χρονος στο κελί για βραχιόλια και μενταγιόν

Συνελήφθη την Πέμπτη (2/8) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από καταστηματάρχη που διατηρεί το κατάστημα του στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, ότι άγνωστος απέσπασε από το κατάστημα του διάφορα είδη όπως βραχιόλια ασημικά, μενταγιόν και άλλα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου που είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.

Ο 36χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος. 
 
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE