Tραγωδία στις ΗΠΑ: Αγοράκι 2 ετών νεκρό απο επίθεση σκύλων της οικογένειας

Tραγωδία στις ΗΠΑ: Αγοράκι 2 ετών νεκρό απο επίθεση σκύλων της οικογένειας

Τραγικό θάνατο από τρία πίτμπουλ βρήκε ένα αγόρι δύο ετών στη Φιλαδέλφια των ΗΠΑ το απόγευμα της Τετάρτης 1/8.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκε να πυροβολήσουν κατά των σκυλιών προκειμένου να σταματήσουν την επίθεσή τους στο άτυχο αγόρι. Από τα πυρά των αστυνομικών το ένα σκυλί σκοτώθηκε και τα δύο τραυματίστηκαν.

Εκτός από το 2χρονο αγόρι στο σπίτι βρίσκονταν άλλα τρία άτομα με μια 23χρονη θεία του να τραυματίζεται από τα σκυλιά.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να στρέψει την προσοχή των σκυλιών στον ίδιο, περιέγραψε ότι τα τρία πιτ μπουλ είχαν αίμα στο στόμα τους.

Τα δύο σκυλιά που τραυματίστηκαν απομακρύνθηκαν από φιλοζωικές οργανώσεις ενώ τα άλλα δύο πίτμπουλ της οικογένειας παραμένουν σε κλουβιά όπως την ώρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE