ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Πού καταντήσαμε: Της άρπαξε τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό νεαρός που γνώριζε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Πού καταντήσαμε: Της άρπαξε τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό νεαρός που γνώριζε

Δυστυχώς τέτοια περιστατικά σε κάνουν να απορείς για το που οδηγείται η κυπριακή κοινωνία. Νεαρός φέρεται να άρπαξε την καδένα με τον σταυρό που φορούσε γυναίκα στο λαιμό της και να τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με καταγγελία στην Αστυνομία, γύρω στις 21:20 της Πέμπτης 2/8 το εν λόγω πρόσωπο προσέγγισε γυναίκα και της τράβηξε από το λαιμό μια καδένα με σταυρό που φορούσε και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκε.

Η γυναίκα στην κατάθεση της στην Αστυνομία κατονόμασε τον δράστη δίνοντας και λεπτομέρειες για το όχημα με το  οποίο τράπηκε σε φυγή ο νεαρός, ο οποίος και καταζητείται.

Η αξία της χρυσής καδένας με τον σταυρό ανέρχεται στα 500 ευρώ, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός σταθμός Λακατάμειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE