Ο Νίκος Αναστασιάδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Ποζάρει με τις κόρες του στις Σεϋχέλλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Νίκος Αναστασιάδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Ποζάρει με τις κόρες του στις Σεϋχέλλες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις εξωτικές Σεϋχέλες για διακοπές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Μια από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και με ανάρτησή της η κόρη του Προέδρου, Έλσα Αναστασιάδη την μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η φωτογραφία απεικονίζει την πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τις δυο κόρες τους Έλσα και Ινώ σε χαλαρές στιγμές.

Όπως θα δείτε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ποζάρει με μια κοντή βερμούδα. Η δε πρώτη κυρία με ένα ψάθινο μαύρο καπέλο. 

Τις διακοπές του με τα πολιτικά του καθήκοντα συνδύασε στις Σεϋχέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Τρόπους ενίσχυσης των διακρατικών σχέσεων Κύπρου - Σεϋχελλών στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου και των επενδύσεων συζήτησαν οι πρόεδροι των δυο χωρών την περασμένη εβδομάδα.

Στην ανακοίνωση της προεδρίας των Σεϋχελλών, γίνεται επίσης εκτενής αναφορά στους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών από το 1956 όταν ο τότε πρόεδρος Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είχε εξοριστεί στο νησί Μαέ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE