ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός- Καύσωνας με βροχές και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός- Καύσωνας με βροχές και καταιγίδες

Προειδοποιήσεις για «καύσωνα» στην Κύπρο είχε εκδώσεις τις προηγούμενες μέρες το τμήμα μετεωρολογίας, ωστόσο στο νέο δελτίο καιρού προβλέπονται βροχές ή καταιγίδες. Δεν αφορούν φυσικά μόνο τα ορεινά αλλά και το εσωτερικό. Διαβάστε αναλυτικά.

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό αναµένεται µα δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, 4 µε 5 µποφόρ και στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο 4/8 νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι, ισχυροί και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 βαθµούς στα δυτικά παράλια γύρω στους 34 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 στα ψηλότερα ορεινά

Την Κυριακή 5/8 νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE