Συνεχίζει κανονικά η λειτουργία της Σχολής χαρακτικής Χαμπή

Συνεχίζει κανονικά η λειτουργία της Σχολής χαρακτικής Χαμπή

Το  Υπουργείο Εσωτερικών κατέληξε την Παρασκευή 03/08 σε κοινά αποδεκτή διευθέτηση, με την οποία διασφαλίζονται αφενός η δια παντός απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής/ Μουσείου Τσαγκάρη και αφετέρου τα δικαιώματα των επηρεαζόμενων εκτοπισμένων, κατά τρόπο που να αποκλείει οριστικά και αμετάκλητα τυχόν μελλοντικές προστριβές στην Κοινότητα.

Ανακοίνωση από το ΥΠΕΣ αναφέρει ότι για την επίλυση του θέματος που προέκυψε δόθηκαν από την πρώτη στιγμή σχετικές οδηγίες  από τον Υπουργό Εσωτερικών αλλά, εκ των πραγμάτων, χρειαζόταν κάποιος χρόνος ώστε να γίνει επιτόπια εξέταση και να ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων με τους επηρεαζόμενους.

Προστίθεται ότι "τονίζεται δε, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν, είναι και θα παραμείνει σταθερός αρωγός των πολιτιστικών δρωμένων του τόπου μας και θα λειτουργεί πάντοτε συναινετικά, με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον όλων των πολιτών".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE