Πυρά κατά Χ’Γιάννη: «Εξασφάλισε αυτοκίνητο από τον Συνεργατισμό για δική του χρήση»

Πυρά κατά Χ’Γιάννη: «Εξασφάλισε αυτοκίνητο από τον Συνεργατισμό για δική του χρήση»

Στο ρόλο του Νικόλα Χατζηγιάννη ως προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπεία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, μεταξύ 2013 και 2015 επικεντρώθηκαν οι δύο πρώτοι μάρτυρες της τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Ο πρώτος μάρτυρας Γεώργιος Στροβολίδης, ο οποίος διετέλεσε πρώην μη Εκτελεστικό μέλος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ) εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με την ανάληψη εκτελεστικών καθηκόντων από μέλη του τότε ΔΣ αλλά και ιδιαίτερα του Προέδρου Νικόλα Χατζηγιάννη.

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Συνεργατισμού Μάριος Κληρίδης για την περίοδο από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, στην κατάθεσή του ανέφερε ότι αισθανόταν μια συνεχή προσπάθεια υπόσκαψής του από τον τότε πρόεδρο  του ΔΣ Νικόλα Χατζηγιάννη και αυτό τον οδήγησε στην παραίτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.