ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάποιες επιστροφές θα έχει… Τα νέα για τους πέντε τραυματίες

Κάποιες επιστροφές θα έχει… Τα νέα για τους πέντε τραυματίες

Στη μείωση των προβλημάτων τραυματισμών… ποντάρει ο προπονητής της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα, ενόψει των αγώνων με τη Στουρμ Γκρατς για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός ηγέτης των κυπελλούχων αναμένεται ότι θα έχει ορισμένους από τους τραυματίες στη διάθεση του για το ταξίδι στην Αυστρία από βδομάδας

Ο Κύπριος αμυντικός, Μάριος Αντωνιάδης, αναμένεται ότι τη Δευτέρα θα μπορέσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, όπου εάν δεν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για Αυστρία, τότε θα συμπεριληφθεί σε αυτήν.

Ο Σκοπιανός αμυντικός, Ντανιέλ Μοϊσόφ, μέρα με τη μέρα νιώθει όλο και καλύτερα, θα κάνει καποια τεστ μέσα στα προσεχή 24ωρα και εάν νιώσει έτοιμος από κάθε άποψη τότε από βδομάδας θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.  Δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως, για Αυστρία.

Ο μέσος της ΑΕΚ, Βίνσεντ Λαμπάν, πρέπει να θεωρείται σίγουρα εκτός πλάνων της ομάδας για τους αγώνες με τη Στουρμ Γκρατς.  Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο ένα πόδι κάτω χαμηλά, μετά από κτύπημα που δέχθηκε.  Υπάρχει αυτές τις μέρες προστατευτικός νάρθηκας στο σημείο όπου κτύπησε και δεν είναι σίγουρο ακόμη το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Γάλλος επιθετικός, Φλοριάν Τολεμές, προπονείται μεν κανονικά, χρειάζεται, όμως, ακόμη μέρες για να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.  Τρέχει… για τα καλά ο «Killer» της ΑΕΚ για να προλάβει τις αποστολές της ομάδας του απέναντι στην Αυστριακή ομάδα.

Τέλος, ο Νταβίντ Καταλά ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και είναι σίγουρος απόντας από τα παιχνίδια του γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top