Παραιτήθηκε ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Παραιτήθηκε ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Παραιτήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 03/08 ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

 

Η παραίτηση του κ. Τόσκα έγινε δεκτή από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει, μέχρι νεωτέρας, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τόσκας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τους χειρισμούς του στις μεγάλες πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, ενώ όπως είχε ο ίδιος δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου, είχε παραιτηθεί την επόμενη της εθνικής τραγωδίας χωρίς όμως η παραίτησή του να γίνει τότε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE