Παραιτήθηκε ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Παραιτήθηκε ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Παραιτήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 03/08 ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

 

Η παραίτηση του κ. Τόσκα έγινε δεκτή από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει, μέχρι νεωτέρας, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τόσκας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τους χειρισμούς του στις μεγάλες πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, ενώ όπως είχε ο ίδιος δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου, είχε παραιτηθεί την επόμενη της εθνικής τραγωδίας χωρίς όμως η παραίτησή του να γίνει τότε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.