Πορτογάλος ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ΓΣΠ

Πορτογάλος ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ΓΣΠ

Την ερχόμενη Πέμπτη (9/8) ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Διναμό Μπρέστ στο ΓΣΠ για τον πρώτο αγώνα του Γ’ προκριματικού γύρου.  Η Ουέφα όρισε τους διαιτητές που θα έχουν την ευθύνη του αγώνα.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Κάρλος Σίστρα με βοηθούς του Νούνο Περέιρα και Άλβαρο Μεσκίτα επίσης από  την Πορτογαλία θα είναι οι υπεύθυνοι για την αναμέτρηση.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE