Το ευχαριστήριο μήνυμα του Χαμπή Τσαγγάρη προς όσους στήριξαν την σχολή

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Χαμπή Τσαγγάρη προς όσους στήριξαν την σχολή

Την πραγματοποίηση των δωρεάν μαθημάτων χαρακτικής, τα οποία παραδίδει κάθε χρόνο, μεταξύ 8 και 12 Αυγούστου καθώς και καλλιτεχνική εκδήλωση για την ειρήνη και τον πολιτισμό στο αμφιθέατρό της στις 14 Αυγούστου ανακοινώνει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή.

Ο Χαμπής Τσαγγάρης δίνει επίσης στη δημοσιότητα ευχαριστήριο μήνυμά του στην κυπριακή διάλεκτο προς όλους όσοι υποστήριξαν την Σχολή το τελευταίο διάστημα.

«Επαρελάσετε αγωνιστικά που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τζ̆αι επιτόπου στην στράταν που μας εκλείσαν. Εκτεθήκετε στην φωδκιάν των δράκων τζ̆ι εσβήσετε την», αναφέρει.

«Η υπέροχη ομάδα της Σχολής μας τζ̆ι εγιώ είδαμεν σας, εθαυμάσαμεν σας, εμείνετε στην ιστορίαν ως οι αληθινοί υπερασπιστές του πολιτισμού», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά τα μαθήματα, ανακοινώνεται «με ικανοποίηση ότι τελικά θα γίνουν δωρεάν μαθήματα χαρακτικής στα Πλατανίστεια όπως κάθε χρόνο εδώ και 23 συνεχή χρόνια, στην μνήμη του δασκάλου του Χαμπή, Α. Τασσου».

«Θα γίνουν από την Τετάρτη 08.08.2018 μέχρι την Κυριακή 12.08.2018 και από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 14:00», προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους για συμμετοχή σε καλλιτεχνική εκδήλωση στις 14 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καταλήξει σε συναυλία με τους Monsieur Doumani, τον Μιχάλη Τερλικκά και τον Ευαγόρα Καραγιώργη.

Το Μουσείο και η Σχολή θα είναι ανοικτά για το κοινό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE