Αντίποινα εναντίον ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Αντίποινα εναντίον ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Αντίποινα εναντίον των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από τις αμερικανικές κυρώσεις εναντίον δύο Υπουργών της κυβέρνησής του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι παγώνουν τα περιουσιακά στοιχεία των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών των ΗΠΑ αντίστοιχα στην Τουρκία, αν υπάρχουν.

«Δεν ταιριάζει μια τέτοια συμπεριφορά κατά της Τουρκίας», είπε, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ευαγγελιστική και σιωνιστική συμπεριφορά. Μιλώντας σε συνέδριο των γυναικών του κόμματός του, ο κ. Ερντογάν είπε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να «χαλάσει το παιχνίδι στο οποίο τον έχουν εμπλέξει».

«Αυτοί που νομίζουν ότι θα υποτιμήσουν την Τουρκία με απειλητική ρητορική και αποφάσεις για κυρώσεις, δεν γνωρίζουν τί σημαίνει τουρκικό έθνος. Είναι φανερό ότι όσοι μας κατηγορούν ότι δεν γνωρίζουμε τις ίντριγκες του αμερικανικού συστήματος, δεν έχουν ιδέα για την ιστορία του έθνους μας», ανέφερε.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE