Αεροδιακομιδή 47χρονου στο Νοσοκομείο – Βρισκόταν σε ληθαργική κατάσταση

Αεροδιακομιδή 47χρονου στο Νοσοκομείο – Βρισκόταν σε ληθαργική κατάσταση

Με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04/08 αεροδιακομιδή ενός 47χρονου άντρα, σέρβικης καταγωγής, από την Κασσανδρεία Χαλκιδικής για το νοσοκομείο Παπανικολάου, της Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον συντονιστή του ΕΚΑΒ, αρχικά ο 47χρονος έλαβε τις πρώτες βοήθειες από άντρες του ΕΚΑΒ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου αφού του έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον συντονιστή του ΕΚΑΒ, ενώ ο 47χρονος άντρας βρισκόταν σε ληθαργική κατάσταση, ωστόσο κατά την αεροδιακομιδή η κλινική του κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά "σε σημείο που είχε επαφή με τους θεράποντες ιατρούς εντός του ελικοπτέρου".

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!