Η παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει για τους πυρόπληκτους της Αττικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει για τους πυρόπληκτους της Αττικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία για τις πληγείσες περιοχές από παίκτρια του Masterchef. Την είδαμε στο reality μαγειρικής, ξεχώρισε, όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.

Η ίδια όμως πήρε την απόφαση, άφησε την δουλειά της και πήγε στον Νέο Βουτζά για να βοηθήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο τους πυρόπληκτους.

Ο λόγος για τη Γωγώ Δελογιάννη, την οποία γνωρίσαμε από τον πρώτο κύκλο του Masterchef.

H chef έστειλε το δικό της μήνυμα στα social media. «Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE