ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη καταγγελία! Τους πώλησε το σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη καταγγελία! Τους πώλησε το σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν

Στη σύλληψη 37χρονου, κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε το Σάββατο 04/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 37χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 27 Ιουλίου 2018, από μόνιμο κάτοικο εξωτερικού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κατοικία που διατηρεί στην επαρχία Λεμεσού, μεταβιβάστηκε σε άλλο πρόσωπο, χωρίς ο ίδιος να έχει προβεί σε οποιαδήποτε πώλησή της.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι η οικία μεταβιβάστηκε στον 37χρονο, με τη χρήση ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι πλαστό.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE