Φρίκη! Έγκυος στον όγδοο μήνα βιάστηκε ομαδικά από τέσσερις άντρες!

Φρίκη! Έγκυος στον όγδοο μήνα βιάστηκε ομαδικά από τέσσερις άντρες!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο νέος ομαδικός βιασμός που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, μία 20χρονη, οκτώ μηνών έγκυος και ο σύζυγός της ταξίδευαν στο Τσγκοάν, με σκοπό να βρουν υπαλλήλους για το ξενοδοχείο τους.

Εκεί κάποιος εμφανίστηκε και τους ζήτησε 2.000 ρουπίες (250 ευρώ) ως προκαταβολή, για να τους κλείσει ραντεβού με άτομα που ενδιαφέρονταν για τη δουλειά. Εκείνοι τα έδωσαν όμως στο ραντεβού με τα εν λόγω άτομα, είχαν και ραντεβού με τη φρίκη.

Τέσσερις άντρες άρπαξαν τον άντρα, τον έδεσαν τον φίμωσαν και τον κράτησαν σε ένα βανάκι, ενώ άλλοι τέσσερις πήραν τη γυναίκα, την πήγαν σε κοντινό χώρο και τη βίασαν ομαδικά.

Σύμφωνα με το NDTV, οι άγνωστοι έφυγαν παίρνοντας μαζί τη χρυσή αλυσίδα της εγκύου, ενώ της είπαν να μην πάει στην αστυνομία γιατί κανείς δεν θα την ακούσει.

Σύμφωνα με τους Times of India, έκτοτε συνελήφθησαν τρία άτομα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.