Φιλική ΝΙΚΗ με κέρδος τον Μυτίδη!

Φιλική ΝΙΚΗ με κέρδος τον Μυτίδη!

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε την Ξάνθη σήμερα (4/8) σε φιλική αναμέτρηση και κέρδισε με σκορ 2-1.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκίνησε με τους Βοζίνια, Ν. Τεϊξέϊρα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Γουίλερ, Μουστάκης, Σίλβα, Ντα Σίλβα, Τόρρες, Μπενίτεθ, Μυτίδης ενώ στο 20άλεπτο ο Ντόσα έγινε αλλαγή.

Δείτε εδώ: Γιατί ΕΓΙΝΕ αλλαγή ο Ντόσα…

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Μυτίδη στο 45+1′ μετά από κοντινό σουτ του Κύπριου διεθνή φορ. Αυτό ήταν και στο σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 2ο ημίχρονο ανέβηκε λίγο ο ρυθμός και έγινε το 2-0 στο 51′ και πάλι με τον Μυτίδη, ο οποίος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του αλλά και τα δικά του στο παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα (56′) η Ελληνική ομάδα μείωσε με μακρινό σουτ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ να κερδίζει με 2-1 και τον Ντούσαν Κέρκεζ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και από αυτό το ματς.

Κέρδος για την Λεμεσιανή ομάδα ο Νέστωρας Μυτίδης καθώς με τα δύο αυτά γκολ ανέβασε και την ψυχολογία του, κάτι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE