Φιλική ΝΙΚΗ με κέρδος τον Μυτίδη!

Φιλική ΝΙΚΗ με κέρδος τον Μυτίδη!

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε την Ξάνθη σήμερα (4/8) σε φιλική αναμέτρηση και κέρδισε με σκορ 2-1.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκίνησε με τους Βοζίνια, Ν. Τεϊξέϊρα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Γουίλερ, Μουστάκης, Σίλβα, Ντα Σίλβα, Τόρρες, Μπενίτεθ, Μυτίδης ενώ στο 20άλεπτο ο Ντόσα έγινε αλλαγή.

Δείτε εδώ: Γιατί ΕΓΙΝΕ αλλαγή ο Ντόσα…

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Μυτίδη στο 45+1′ μετά από κοντινό σουτ του Κύπριου διεθνή φορ. Αυτό ήταν και στο σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 2ο ημίχρονο ανέβηκε λίγο ο ρυθμός και έγινε το 2-0 στο 51′ και πάλι με τον Μυτίδη, ο οποίος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του αλλά και τα δικά του στο παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα (56′) η Ελληνική ομάδα μείωσε με μακρινό σουτ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ να κερδίζει με 2-1 και τον Ντούσαν Κέρκεζ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και από αυτό το ματς.

Κέρδος για την Λεμεσιανή ομάδα ο Νέστωρας Μυτίδης καθώς με τα δύο αυτά γκολ ανέβασε και την ψυχολογία του, κάτι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.