Οικογένεια με δύο παιδιά σκοτώθηκε σε συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Ελβετία

Οικογένεια με δύο παιδιά σκοτώθηκε σε συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Ελβετία

Μια τετραμελής οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά σκοτώθηκε το Σάββατο 04/08 το πρωί μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους που επέβαιναν σε ένα δάσος στην Ελβετία. Από τη συντριβή προκλήθηκε πυρκαγιά, καταστρέφοντας ολοσχερώς το αεροσκάφος, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια δυσπρόσιτη περιοχή του δάσους στο ορεινό πέρασμα Ρενγκ στο καντόνι του Νίντβαλντεν. "Πριν οι σωστικές δυνάμεις κατορθώσουν να φτάσουν στο σημείο, φωτιά που είχε εξαπλωθεί στη δασώση περιοχή χρειάστηκε να κατασβηστεί από ελικόπτερο και ένα μονοπάτι να ανοιχτεί προς τα συντρίμμια του αεροσκάφους", υπογράμμισε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Ερευνα για το δυστύχημα διαπίστωσε ότι τα τέσσερα θύματα ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Δύο γονείς και δύο ανήλικα παιδιά από την περιοχή που είχαν αναχωρήσει στις 09:30 το πρωί, τοπική ώρα και κατευθύνονταν προς την Γαλλία.

Ερευνα διεξάγεται για τα αίτια της συντριβής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE