Περί αμάξης και αλόγου….

Περί αμάξης και αλόγου….

Την αυτονόητη τοποθέτηση, ότι δεν μπορούν να βάζουν την άμαξα μπροστά από το άλογο, κάνουν από τα ενδότερα του Απόλλωνα, με αφορμή την χθεσινή προκλήρωση (Διαβάστε ΕΔΩ), για τους πιθανούς αντιπάλους στον Δ’ προκριματικό γύρο. 

Δηλώνουν ότι εκείνο που τους απασχολεί είναι να βρουν τον τρόπο, να περάσουν το εμπόδιο της Ντιναμό Μπρεστ. 

Η ομάδα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, από αύριο θα εντείνει και την προσπάθεια να πάει περισσότερος κόσμος την Πέμπτη στο ΓΣΠ, σε σχέση με το παιχνίδι με τη Ζελέζνιτσαρ. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.