ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στους 90 οι νεκροί - Κατέληξε κι άλλος τραυματίας

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στους 90 οι νεκροί - Κατέληξε κι άλλος τραυματίας

Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής (5/8) υπέκυψε στα τραύματα του ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου (4/8) στο ίδιο νοσοκομείο κατέληξε μία γυναίκα ηλικίας 55 ετών.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 90.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται πλέον σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE