Οι δηλώσεις Γιώργου Δώνη μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια

Οι δηλώσεις Γιώργου Δώνη μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ομόνοια, ενώ τόνισε πως μετά το γκολ της κυπριακής ομάδας βγήκε η κούραση.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε μας βγήκε αρκετά η κούραση, ενώ ίσως επηρεαστήκαμε από τη ζέστη. Έτσι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε θετική εικόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε πολλές καλές προϋποθέσεις και για γκολ, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις και αυτό είναι το κομμάτι που μας λείπει για να γίνουμε πιο επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί στην αντίπαλη περιοχή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE