Ο Χρίστος Δώνης μίλησε για την έδρα, τον κόσμο και την Ομόνοια, αλλά και τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρίστος Δώνης μίλησε για την έδρα, τον κόσμο και την Ομόνοια, αλλά και τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το πέρας του φιλικού αγώνα Ομόνοια – Παναθηναϊκός μίλησε σε ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής των «τριφυλλοφόρων» της Ελλάδας, Χρίστος Δώνης.

Για το παιχνίδι: «Δεν μπήκαμε στο πρώτο μέρος πολύ καλά.  Στο δεύτερο ημίχρονο το αλλάξαμε, κρατήσαμε λίγο περισσότερο την μπάλα, κάναμε δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά δεν το κάναμε.  Ήταν δύσκολος ο καιρός για μας.  Το πρωί ήρθαμε και κατευθείαν να παίξουμε ένα φιλικό.  Για αυτό είναι αυτά τα παιχνίδια, για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας».

Για στόχους: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους ακόμη.  Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέα παιδιά.  Θα πρέπει πρώτα να γίνουμε μία οικογένεια και μετά να θέσουμε στόχους».

Για την Ομόνοια: «Είναι μία μεγάλη ομάδα.  Έχει μία πολύ καυτή έδρα.  Είχε αρκετό κόσμο σήμερα για φιλικό παιχνίδι.  Νομίζω θα τα πάει καλά στο κυπριακό πρωτάθλημα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE