ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 40χρονος

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 40χρονος

Σε κατάσταση σοκ εντοπίστηκε ο 40χρονος άνδρας, στα χέρια του οποίο εκπυρσοκρότησε κροτίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 40χρονος ο οποίος ευτυχώς τουλάχιστον, δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη της κροτίδας, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εξετάστηκε από ψυχίατρο.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:55 το απόγευμα της Κυριακής 05/08, σημειώθηκε έκρηξη επί της οδού Βραγαδίνου.

Η έκρηξη οφειλόταν σε κροτίδα η οποία εκπυρσοκρότησε στα χέρια του 40χρονου άνδρα.

Ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στη σκηνή και μετέφερε τον 40χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE