Η Κάλια θα έχει στο πλευρό της δύο γοητευτικούς παρουσιαστές - Και οι δύο ξεπήδησαν από reality - VIDEO

Η Κάλια θα έχει στο πλευρό της δύο γοητευτικούς παρουσιαστές - Και οι δύο ξεπήδησαν από reality - VIDEO

H Κάλια Ελευθερίου έβαλε πλώρη για την ελληνική τηλεόραση και μαζί της έχει δύο ταλαντούχους και γοητευτικότατους άντρες.

Η Κύπρια παρουσιάστρια το Σάββατο, 4 Αυγούστου, βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ικαρία, για τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση.

Η Κάλια Ελευθερίου μέσα από το instastories της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πλάνα από την παραλία, από το σκάφος, αλλά και τα νησιά, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής της. 

Δεν παρέλειψε να δείξει στους followers της και τους συνεργάτες της. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο αθλητής που θαυμάσαμε για την ανθρωπιά του στο Survivor 2 και ο Γιάννης Αποστολάκης που γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef. 

Στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με την Κάλια θα βρίσκονται και οι δύο άντρες, και ο Γιάννης Αποστολάκης, αλλά και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ενώ η εκπομπή θα πραγματοποιείται πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό και θα διαρκέσει ένα μήνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.