Επίτροπος Εθελοντισμού: «Άνευ προηγουμένου» η κινητοποίηση των πολιτών για στήριξη των πυρόπληκτων

Επίτροπος Εθελοντισμού: «Άνευ προηγουμένου» η κινητοποίηση των πολιτών για στήριξη των πυρόπληκτων

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Γιάννης Γιαννάκη, σε ανακοίνωση του Γραφείου του ευχαριστεί για την συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών για την στήριξη των πυρόπληκτων Ελλαδιτών αδελφών μας της περιοχής Αττικής.

"Η μαζική κινητοποίηση για παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, οικονομική στήριξης ή εθελοντικής προσφοράς ήταν άνευ προηγουμένου, αναδεικνύοντας τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες των Κυπρίων αλλά και τις διαχρονικές αξίες σε ανθρωπιστικά θέματα" αναφέρεται.

"Θα ήθελα να συγχαρώ τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, τους εθελοντές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τις Εταιρείες και Επιχειρήσεις, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Οργανωμένους Φορείς και τα Κυβερνητικά Τμήματα/Υπηρεσίες, γι’ αυτήν την μεγάλη κοινωνική συμμαχία, η οποία θα συμβάλει στην στήριξη όσων έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές αλλά και στην Ανοικοδόμηση Υποδομών Δημοσίου Συμφέροντος των Πυρόπληκτων Περιοχών" καταλήγει η ανακοίνωση.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE