Μελίνα Μεταξά. Εκδήλωση Στήριξης Πυρόπληκτων Ελλάδας

Μελίνα Μεταξά. Εκδήλωση Στήριξης Πυρόπληκτων Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο, σε Λεμεσό και Λάρνακα οι δύο από τις τρεις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με την πολυαγαπημένη Μελίνα Μεταξά (Survivor 2018) υπό την αιγίδα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη των πυρόπληκτων Ελλάδας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική με μεγάλους και μικρούς φίλους να μοιράζουν χαμόγελα περνώντας ένα υπέροχο απόγευμα δίπλα στην θάλασσα.

Η τρίτη και τελευταία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/08 στο The Mall of Cyprus στην Λευκωσία από τις 12:00 μέχρι τις 17:00.

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις και όλες οι εισφορές της εκδήλωσης θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE