Μελίνα Μεταξά. Εκδήλωση Στήριξης Πυρόπληκτων Ελλάδας

Μελίνα Μεταξά. Εκδήλωση Στήριξης Πυρόπληκτων Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο, σε Λεμεσό και Λάρνακα οι δύο από τις τρεις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με την πολυαγαπημένη Μελίνα Μεταξά (Survivor 2018) υπό την αιγίδα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη των πυρόπληκτων Ελλάδας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική με μεγάλους και μικρούς φίλους να μοιράζουν χαμόγελα περνώντας ένα υπέροχο απόγευμα δίπλα στην θάλασσα.

Η τρίτη και τελευταία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/08 στο The Mall of Cyprus στην Λευκωσία από τις 12:00 μέχρι τις 17:00.

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις και όλες οι εισφορές της εκδήλωσης θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE