ΑΥΤΟ το σκέφτηκαν στην Ομόνοια για Μόντες;

ΑΥΤΟ το σκέφτηκαν στην Ομόνοια για Μόντες;

Ο Κρις Μόντες είναι από τους παίκτες που άφησαν θετικές εντυπώσεις στα πρώτα φιλικά της Ομόνοιας.

Στους πράσινους η τελευταία πώληση παίκτη με καλά λεφτά έγινε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν ο Σέρινταν πήγε στην Γιαγκελόνια.

Ο Μόντες αν συνεχίσει της υψηλές πτήσεις, υπάρχουν πιθανότητες να πωληθεί με καλά λεφτά και να αποδειχθεί ένα ισχυρό περιουσιακό στοιχείο για την Ομόνοια.

Eίναι σημαντικό λοιπόν να δωθεί έμφαση στον ποδοσφαιριστή και να προσεχθεί η περίπτωσή του αφού φαίνεται πως γνωρίζει μπάλα και μπορεί να βοηθήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.