54χρονος οδηγούσε χωρίς ρούχα και καλυμμένος βαζελίνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

54χρονος οδηγούσε χωρίς ρούχα και καλυμμένος βαζελίνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έμειναν άφωνοι οι αστυνομικοί όταν σταμάτησαν άνδρα που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα και το μόνο που φορούσε ήταν η βαζελίνη!


Η Αστυνομία στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών σταμάτησε όχημα που οδηγούσε 54χρονος για υπερβολική ταχύτητα.

Εκεί όμως τους περίμενε μια «δυσάρεστη» έκπληξη, καθώς ο 54χρονος ήταν, όχι μόνο γυμνός, αλλά και καλυμμένος με βαζελίνη!

Ο 54χρονος, John Wayne Kellerman, φορούσε μόνο ένα στριγκάκι και στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν ένα άδειο δοχείο βαζελίνη και ένα περιοδικό πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μετά στους αστυνομικούς, αυνανιζόταν καθώς οδηγούσε.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν πως ο 54χρονος άνδρας, ήταν πολύ νευρικός και τα χέρια του έτρεμαν την ώρα που τους παρέδιδε το δίπλωμά του.

Δίπλωμα το οποίο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από το 1985!

Ο Kellerman, πρόσφερε και ένα χαρτομάντιλο στον αστυνομικό που πήρε το δίπλωμά του, καθώς ήταν γεμάτο βαζελίνη!

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, με τον 54χρονο να την «γλιτώνει» με πρόστιμο 1000 δολαρίων αλλά και δημόσιο διασυρμό!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE