Η ραγισμένη καρδιά του Μακαρίου

Η ραγισμένη καρδιά του Μακαρίου

«Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Η ώρα είναι έξι. Μεταδίδουμε έκτακτη είδηση. Ο λαός πενθεί από σήμερα την αυγή τον θάνατο του Προέδρου της Δημοκρατίας αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Ο Μακαριότατος απεβίωσε στις πέντε και δεκαπέντε το πρωί, από καρδιακό έμφραγμα».

Ήταν η πρώτη είδηση που μετέδιδε εκείνο το πρωί το ΡΙΚ. Η Κύπρος πάγωσε και συγκλονίστηκε στο άκουσμα του χαμού του ηγέτη της. Οι ενοχλήσεις στην καρδιά του, είχαν κάνει την εμφάνισή τους ήδη από την προηγούμενη μέρα. Σε συνολικά έξι ώρες, ο Μακάριος υπέστη 3 καρδιακές προσβολές. Η τελευταία ήταν η μοιραία.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.