Η ραγισμένη καρδιά του Μακαρίου

Η ραγισμένη καρδιά του Μακαρίου

«Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Η ώρα είναι έξι. Μεταδίδουμε έκτακτη είδηση. Ο λαός πενθεί από σήμερα την αυγή τον θάνατο του Προέδρου της Δημοκρατίας αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Ο Μακαριότατος απεβίωσε στις πέντε και δεκαπέντε το πρωί, από καρδιακό έμφραγμα».

Ήταν η πρώτη είδηση που μετέδιδε εκείνο το πρωί το ΡΙΚ. Η Κύπρος πάγωσε και συγκλονίστηκε στο άκουσμα του χαμού του ηγέτη της. Οι ενοχλήσεις στην καρδιά του, είχαν κάνει την εμφάνισή τους ήδη από την προηγούμενη μέρα. Σε συνολικά έξι ώρες, ο Μακάριος υπέστη 3 καρδιακές προσβολές. Η τελευταία ήταν η μοιραία.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.