Τηλεφώνημα ΠτΔ στη νέα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ - Τι συμφώνησαν
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη νέα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Σάμραϊζ Μοχάμαντ, από το Πακιστάν, είχε εξαφανιστεί στις 10/07/2018 και ώρα 20:00 από το σπίτι του στην περιοχή Αχαρναί.
Όπως διαβάζουμε στο Star.gr, o ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Αφίδναι την ίδια ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός σήμερα, 06/08/2018, από άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος και τις αστυνομικές αρχές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




