ΑΚΑΜΑΣ: Ξεψύχησε μπροστά στη γυναίκα και την 14χρονη κόρη του ο άτυχος Χριστόφορος

ΑΚΑΜΑΣ: Ξεψύχησε μπροστά στη γυναίκα και την 14χρονη κόρη του ο άτυχος Χριστόφορος

Μοιραίες έμελλε να είναι οι διακοπές για την οικογένεια του άτυχου 62χρονου Αγγλοκύπριου, ο οποίος απεβίωσε ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή 'Blue Lagoon' στον Ακάμα, το απόγευμα της Δευτέρας 06/08.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 62χρονο Χριστόφορο Χριστοφόρου, ο οποίος διέμενε περιστασιακά στο Μαρώνι και στην Αγγλία.

O 62χρονος βρισκόταν μαζί με την οικογένεια του σε σκάφος αναψυχής που εκτελεί μικρές κρουαζιέρες στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα.

Κολυμπούσε μαζί με την γυναίκα του και την 14χρονη κόρη του στο “Blue Lagoon”. Σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ταχύπλοο σκάφος τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο λιμανάκι στο Λατσί όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς.

Ο επί καθηκοντί ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 62χρονου θα διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ρίχνει φως στα αίτια θανάτου της 49χρονης γυναίκας η νεκροτομή της - Πότε θα διενεργηθεί

Ρίχνει φως στα αίτια θανάτου της 49χρονης γυναίκας η νεκροτομή της - Πότε θα διενεργηθεί

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/11) γυναίκα σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE