ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανέκοψε την πορεία μοτοσικλετιστή - Στο νοσοκομείο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανέκοψε την πορεία μοτοσικλετιστή - Στο νοσοκομείο 29χρονος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω 09:15 της Τρίτης 07/08 στην Λάρνακα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που κινείτο στην λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στην συμβολή της οδού Στρατηγού Τιμάγια, στην προσπάθεια του να στρίψει, ανέκοψε την πορεία νεαρού μοτοσικλετιστή.

Πρόκειται για 29χρονο μοτοσικλετιστή από τη Λάρνακα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ενώ φαίνεται πως έχει κατάγματα στο πόδι και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο μοτοσικλετιστής φορούσε κράνος ασφαλείας ενώ η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE