Επιπρόσθετα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης έδωσε η Πυροσβεστική

Επιπρόσθετα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης έδωσε η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε ανακοίνωσή της την Τρίτη (7/8), επιπρόσθετα από το διεθνή αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 γνωστοποίησε στο κοινό τα τηλέφωνα των κεντρικών αστικών πυροσβεστικών σταθμών για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τα τηλέφωνα των κεντρικών αστικών πυροσβεστικών σταθμών έχουν ως ακολούθως:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΛΟΧΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΤΤΑΝΤΗ) - 22802150, ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (ΛΟΧΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΟΚΟΥ) - 25805400, ΛΑΡΝΑΚΑ (ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) - 24804280, ΠΑΦΟΥ - 26806272, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ - 26806230, ΕΜΑΚ - 24804366, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΛΟΧΙΑ ΑΔΑΜΟΥ ΑΔΑΜΟΥ) - 23803232.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE