ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 44χρονος Λευκωσιάτης – Έκρυψε τις ουσίες στο αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 44χρονος Λευκωσιάτης – Έκρυψε τις ουσίες στο αυτοκίνητο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη 07/08 44χρονος για την υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το Δικαστήριο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για πρόσωπο από την Λευκωσία το αυτοκίνητο του οποίου ανακόπηκε το βράδυ της Δευτέρας 06/08 στην Πάφο.

Σε έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου), στον χώρο αποσκευών του οχήματος, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 210 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE