ΔΕΝ θα χάσει μόνο τον… ΑΠΟΕΛ ο Ματ! Τα άλλα δύο ντέρμπι και τα ματς που θα είναι ΕΚΤΟΣ

ΔΕΝ θα χάσει μόνο τον… ΑΠΟΕΛ ο Ματ! Τα άλλα δύο ντέρμπι και τα ματς που θα είναι ΕΚΤΟΣ

Ο τραυματισμός του Ματ Ντάρμπισαιαρ θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπως ενημέρωσε η Ομόνοια.

Παρά το γεγονός ότι η επίσημη ενημέρωση δεν διευκρινίζει το χρονικό διάστημα απουσίας του Άγγλου φορ εντούτοις η λεπτομέρεια ότι χάνει τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει (με έναν πρόχειρο προυπολογισμό) πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες (ίσως και περισσότερο), δηλαδή μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Αν υπολογίσουμε τις πρώτες 5 αγωνιστικές μέχρι τις 7 Οκτωβρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα ο η Ομόνοια πιθανόν να χάσει τον Ματ με Αλκή (1η), ΑΠΟΕΛ (2η), ΕΝΠ (3η), ΑΕΚ (4η) και Απόλλωνα (5η)!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α ΓΥΡΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(25.08.2018 – 26.08.2018)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(01.09.2018 – 02.09.2018)
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(15.09.2018 – 16.09.2018
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΕΝΠ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(22.09.2018 – 23.09.2018)
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(06.10.2018 – 07.10.2018)
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ vs ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE