Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ένα τεράστιο πλήγμα για την Ομόνοια καθώς ο Άγγλος είναι η αρχή, η μέση και το τέλος στην επιθετική λειτουργία των πρασίνων εδώ και δύο χρόνια.
Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα θα πρέπει να βρουν άμεσα τις λύσεις καθώς από τα φιλικά φάνηκε ότι οι πράσινοι χρειάζονται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι. Ε, με την δεδομένη απουσία του Ματ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια η κατάσταση δυσκολεύει πολύ.
Υπάρχει η λύση του Κοσταρικανού επιθετικού, Νταβίντ Ραμίρεζ, ο οποίος προέρχεται από μια καλή χρονιά όμως μέχρι στιγμής δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στα φιλικά. Οπότε στα επόμενα όλο το βάρος θα πέσει σε αυτόν ενώ ίσως και ο Γκρίνιτζ να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.
Εκτός και εάν ο Άνχελ Γκόμεθ αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα του και με άλλο φορ… Άλλωστε έχει ακόμη μια θέση ξένου να καλύψει.
A.X.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις