Το «παστέλωσε» ο Μπούντιμιρ! – ΒΙΝΤΕΟ

Το «παστέλωσε» ο Μπούντιμιρ! – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 17:00 ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Αστάνα και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της πρώτης, με τους Κροάτες να προηγούνται στο σκορ στο ημίχρονο με 0-1, με γκολ του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπούντιμιρ στο 39΄!

Θυμίζουμε ότι το ματς αυτό ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, αφού αν οι «γαλαζοκίτρινοι” προκριθούν στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα αποκλειστεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι ανάμεσα στην Αστάνα και τη Ντιναμό.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, το… «παστέλι” του Μπούντιμιρ:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.